www.babystarmusic.com

En stjärna är född - ge ditt barn ett minne för
livet - spela in en egen Baby Star Music-CD!

Beställ

En stjärna är född - ge Ditt barn ett minne för livet!

En stjärna är född – ge Ditt barn ett minne för livet! Spela in Din Baby Du med! Produkten är tänkt för barn mellan 3 månader upp till cirka 2 år (dvs. innan Din baby börjat tala med "riktiga" ord). En Baby Star Music-CD med just Din baby blir den ultimata presenten till släkt och vänner och ett minne för livet för Dig som förälder och inte minst för babyn själv.

Baby Star Music erbjuder en helt unik och exklusiv produkt som håller hög kvalité och som kan jämföras med vilken professionell musikinspelning som helst. Priset varierar beroende på hur många låtar Du önskar få inspelade. Oavsett om Du beställer en eller flera låtar levereras produkten i en förpackning om 10 ex. CD:n får omslag i önskad färgton (rosa eller blå) och blir försedd med namn och bilder på Ditt barn.

Hur går det till?

Börja med att gå in under "Ljudprov" och lyssna på Thyras 12 låtar som är kortare versioner av de som finns på hennes CD. Välj sedan ut den/de låtar Du önskar få inspelade med Din baby. Musiken blir den samma men melodin kommer att skilja sig från Thyras eftersom ingen baby jollrar eller "sjunger" likadant.

Kanske undrar Du om Din baby verkligen kan "sjunga" lika bra som Thyra. Svaret är definitivt ja, men alla har ju olika röster och ljud. För att visa att ingen baby är “tondöv” kan du lyssna på ljudprov nr 13 där jag och Thyra leker fram hennes joller. Så lät det alltså innan jag bearbetat och klippt hennes ljudfiler. Jag letar efter det "bästa" i just Din babys "sång"/joller och använder det sedan till musiken.

Olika sätt att spela in din baby på

Här nedan följer två olika möjligheter för hur ljudfiler kan levereras till Major Music. Det behövs minst 10 minuters och högst 20 minuters varierad "sång"/joller per låt. I samtliga fall bör Du först skicka ett mail till Major Music för önskad inspelning, prisuppgift och leveranstid.

  1. Du har en dator som tillåter inspelning av tal/sång och har möjlighet att bränna ner detta som Wav eller AIFF-filer på en vanlig CD-rom som sedan postas till Major Music för bearbetning. Medsänd även postadress, telefonnummer, namn på Din baby samt 3 till 5 högupplösta färgbilder på henne/honom/dem.
  2. Du erhåller efter Din beställning per mail ett digitalt fickminne i ett vadderat kuvert mot en depositionsavgift på 1000:-. (Depositionsavgiften dras sedan av på slutfakturan). En utförlig och enkel bruksanvisning medföljer om hur du gör för att spela in Din baby. När Ni är klara skickas fickminnet i ett vadderat kuvert tillbaka till Major Music för bearbetning. Medsänd även postadress, telefonnummer, namn på Din baby samt 3 till 5 högupplösta färgbilder på henne/honom/dem.

Prislista

En låt: 2500:-
Två låtar: 4500:-
Tre låtar: 6000:-
Efterföljande där utöver: 1500:- per låt.
Alla priser inkluderar 10 CD med omslag i färg och bild inmonterad på Din baby, moms och fraktkostnad för slutprodukt.

Jag vill beställa!

Skicka ett mail till Major Music och berätta hur många låtar du vill göra så kontaktar vi dig inom kort!

© Baby Star Music 2008. All rights reserved.